Kaarina Hockey Team etsii uusia pelaajia

Laji on jääkiekko, joukkueen kotipaikka on Kaarina ja pelattava sarja Treenataan uuteen alkuun. Joukkueeseen kuuluu 14 jäsentä ja kalenterissa on 0 tulevaa treeniä tai peliä.

Haemme lisää pelaajia tiimiimme.

Olemme uusi lätkäjoukkue Kaarinasta Turun kupeesta. Viimekaudella 2014-2015 harjoittelimme noin 10 hengen porukalla. Matkamme miesten länsirannikon 3-Divarissa tuli tynkäkauden jälkeen päätokseen kaudella 2015-2016. Mutta joukkueen kasaaminen ensi kauteen on jo alkanut. Meitä on tällä hetkellä 9 kenttäpelaajaa ja 2 maalivahtia. Harjoittelemme tosissamme mutta, pilke silmäkulmassa. Porukka on rentoa ja pyrimme tekemään kaiken YHDESSÄ, myös valmennusta suunnitellaan yhdessä. Tällä hetkellä treenaamme Tarvasjoella, mutta pyrimme menemään pelipaikalle kimppakyydein. Jos olet kiinnostunut rennosta porukasta jossa pääset itse vaikuttamaan, tämä on sinun joukkueesi!! Laita viestiä osoitteeseen kaarinahockeyteam(miuku)gmail(piste)com /marko(piste)maattanen(miuku)netti(piste)fi tai soita 050-300 16 55 mielellään klo 16 jälkeen.

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty 12 kuukautta sitten. Lisätietoja joukkueen kotisivulta. Joukkueeseen liittyminen vaatii salasanan. Saat salasanan managerilta tai valmentajalta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.